Суспільство

lifecell запускає 4,5 G та дарує чернігівцям подарунки і спеціальні пропозиції

Зв’язок 4.5G від lifecell уже в Чернігові! Усі бажаючі жителі міста та гості міста зможуть випробувати його під час промо-акцій, які відбудуться 21 липня за адресою вул. Кирпоноса, 34. До речі, високошвидкісним інтернетом 4,5G в діапазоні 1800 вже охоплено 909 українських міст.

 21 липня в Чернігові обіцяє бути насиченим на приємні події і враження, адже для містян організатори промо-акції підготували подарунки та спеціальні пропозиції: 45 ГБ інтернет-трафіку в подарунок на 7 днів, 3 місяці безкоштовного користування музичним додатком fizy та 50 ГБ хмарного сховища lifebox на 3 місяці. Всі відвідувачі матимуть можливість відчути інші переваги від лідера нового покоління Інтернету 4.5G, побачити приклади цифрового майбутнього, придбати USIM-карту або замінити на неї свою стару SIM-карту lifecell.

Доступно про  4.5G від lifecell

Зв’язок 4.5G від lifecell — це четверте покоління сучасного високошвидкісного мобільного Інтернету на базі технології LTE Advanced Pro, що забезпечує користувачам до 5 разів вищу швидкість завантаження (download), в 10 разів вищу швидкість передачі даних (upload), а також миттєву реакцію сайтів та додатків порівняно з 3G. Лише завдяки 4.5G абоненти lifecell отримають суттєво вищу швидкість передачі даних, досвід користування найкращими діджитал-сервісами, доступ до фінансових сервісів, перегляд HD-відео без затримок, можливість грати в онлайн-ігри будь-якої складності та для бізнес-користувачів – можливість більш зручно здійснювати віддалену роботу.

Аби кожен абонент зміг скористатися найшвидшим мобільним Інтернетом в Україні, необхідно мати SIM-карту з підтримкою стандарту 4G/LTE (USIM-карта) та смартфон з підтримкою щонайменше 4G/LTE. Перевірити готовність смартфону та SIM-карти, можна кількома способами: набравши номер *455# та натиснувши кнопку виклику, зателефонувавши оператору контакт-центру lifecell на номер 5433 (безкоштовно), у мобільному додатку My lifecell. Потрібну інформацію можна також прочитати на сайті https://4g.lifecell.ua.

Для зручності абонентів lifecell не встановлюватиме окрему вартість трафіку 4.5G. Трафік 3G+ та 4.5G буде тарифікуватися однаково. Абоненти зможуть самостійно обирати, якою технологією користуватися в налаштуваннях свого телефону.

Найшвидший Інтернет на сьогодні – 4.5G

4.5G дозволить чернігівцям отримати надзвичайно мобільний Інтернет, який за швидкістю складає конкуренцію домашньому та доступний всюди, де є покриття мережі.
Щоб підключитись до 4.5G смартфон абонента повинен підтримувати технологію LTE, та працювати з сім-карткою нового відповідного стандарту – USIM. До речі, якщо карта куплена більше як два з половиною роки тому і  LTE не підтримує – її можна замінити у магазинах lifecell або під час промо-акції 21 липня.

Якщо телефон та SIM-карта підтримують стандарт LTE – в налаштуваннях телефону варто обрати мережу 4G – та вільно, в рамках тарифів, які включають Інтернет,  користуватися високошвидкісним Інтернетом.
Завдяки створеній lifecell додатковій ємності мережі, навіть у моменти пікового навантаження абоненти не відчуватимуть уповільнення швидкості  Інтернету. На 4.5G можна швидко завантажувати великі файли, безперебійно дивитися онлайн відео у високій роздільній здатності, блискавично завантажувати будь-які інтернет-сторінки.
Шановні чернігівці,  завітайте на промо-акцію і ви не пошкодуєте! Адже насамперед вона змінить вашу уяву про швидкісний Інтернет! Бо те, що вчора здавалося нездійсненним, сьогодні – вже реальність! Із  4.5G ви досягнете нових висот в роботі, а також він прикрасить ваше дозвілля. Також не забувайте, що під час акції організатори щедро роздаватимуть подарунки. Тож чекаємо на вас!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button