Суспільство

Управління міськради масово змінили адреси

Кілька управлінь Чернігівської міської ради переїжджають до інших приміщень.

Зміна місць розташування структурних підрозділів проводиться одночасно з їх оптимізацією та має на меті економію бюджетних коштів.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі міської ради.

Окрім того, нове розташування управлінь має бути більш зручним для відвідувачів: споріднені за сферою діяльності підрозділи зосереджуються в одній будівлі.

Зокрема, на вул. Коцюбинського, 82, де тепер знаходиться Управління земельних ресурсів, працюватимуть також Управління архітектури та містобудування (попередня адреса – вул. Кирпоноса, 9) й Управління капітального будівництва.

Перше з них вже знаходиться за новою адресою, друге має найближчим часом переїхати туди з приміщення Новозаводської районної в місті Чернігові ради (вул. І. Мазепи, 19).

У будівлі за адресою вул. Кирпоноса, 9, працюватимуть три інші управління: Управління культури та туризму (з вул. І. Мазепи, 23), Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду й Управління у справах сім’ї, молоді та спорту (обидва переїдуть із вул. І. Мазепи, 19).

Управління стратегічного розвитку, що зараз розташоване по вул. Шевченка, 9, переїздить до приміщення Фонду комунального майна на вул. Мстиславську, 8. Управління транспорту та зв’язку з проспекту Перемоги, 90, переїздить до приміщення Чернігівського тролейбусного управління (вул. Шевченка, 50).

Управління охорони здоров’я переміститься з провулку 1 Травня, 3-А до 3-го поліклінічного відділення міської лікарні № 1 (проспект Миру, 44). Планується, що вивільнені приміщення в міському Палаці культури використовуватимуть для роботи його художніх колективів; ще одне з вивільнених приміщень може стати пунктом первинної медичної допомоги.

Решту вивільнених площ місто на конкурсній основі здаватиме в оренду, поповнюючи таким чином бюджет територіальної громади. Про зміну телефонних номерів управлінь, що змінюють адреси, буде повідомлено додатково.

Ще статті по темі

Back to top button