Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 69 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій (Фото)

Упродовж минулого тижня (з 02.08 по 09.08.2021) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 184 чоловіки особового складу та 65 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 38 пожеж, 17 з яких виникли у житловому секторі громадян, 16 — у природних екологічних системах, 2 — на транспорті та 3 інші. Внаслідок небезпечних факторів вогню загинуло 3 особи. На водних об’єктах області потонуло 2 людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові дерево знову впало на автомобіль

Також, фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 6 разів залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку знищено 11 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, а саме: 5 авіаційних бомб АБ-2,5 кг, АБ-25 кг, АО-10 кг, 4 артилерійські снаряди калібром 85 та 152 мм, 2 мінометні міни калібром 50 та 107 мм.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 23 рази залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button