Суспільство

В Чернігівській області придбають 20 нових автомобілів швидкої допомоги

В Чернігівській області зміцнюється медична інфраструктура. Про це свідчать закупівлі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Чернігівської обласної ради для боротьби з Covid-19. Організація придбала 20 нових автомобілів екстреної (швидкої) допомоги. Звіт про закупівлю був  був опублікований у системі публічних закупівель Прозоро.

Загальна сума закупівлі склала 50 660 000 гривень. Відповідно до укладеного договору, для Чернігівської області закупили:

  • 19 спеціалізованих автомобілів санітарної екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter типу “В”
  • 1 спеціалізований автомобіль екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі Volkswagen Crafter 4×4 типу “С”.

Постачальником вищезазначених автомобілів є ТОВ “КСЕНКО АВТО ПРОДАКШН”. Кінцевий термін постачання – 12 травня 2021 року. Розрахунок між сторонами відбудеться по факту поставки товару протягом 30 робочих днів.

Довідкова інформація. Prozorro – це електронна система публічних закупівель, яка була запроваджена у 2016 році. Головний принцип системи – усі бачать все. Після закінчення тендера в електронній системі можна побачити всю інформацію щодо представлених пропозицій всіх учасників, рішень тендерної комісії, все кваліфікаційні документи, тощо. Ця інформація доступна через зручний модуль аналітики для широкого загалу.

Такий підхід забезпечує чесні, відкриті, прозорі та ефективні процеси закупівель, а також формує довіру бізнесу до взаємодії з державою. Крім того, громадськість має можливість проконтролювати ефективність витрачання коштів із Державного бюджету України.

Prozorro отримала міжнародну премію в сфері державних закупівель Public Sector Procurement Award за створення і впровадження електронної системи з унікальною архітектурою. Розробка цієї системи на базі програмного забезпечення з відкритим кодом була здійснена в партнерстві влади, бізнесу і громадськості і адмініструвалася антикорупційною організацією Transparency International Україна.

Електронна система публічних закупівель постійно розвивається, вдосконалюється та стає ще більш надійною та захищеною з точки зору інформаційної безпеки.

У 2020 році на постійній основі була запущена програма пошуку вразливостей Bug Bounty для всієї ІТ-системи. Дана програма допоможе Prozorro зробити захист даних міцнішим та стати ще стійкішою до кібератак.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button