Суспільство

В Гончарівській територіальній громаді Чернігівщини розпочала роботу поліцейська станція

Днями начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селищі Гончарівське Чернігівського району.

Урочисте відкриття поліцейської станції керівник поліції Чернігівщини провів спільно з Гончарівським селищним головою Віталієм Рудником.

У приміщенні поліцейської станції облаштовані робочий кабінет поліцейського та місце для відпочинку. Додаткову увагу приділено можливості приймати відвідувачів з дітьми: виділено спеціальну ігрову зону для малечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центри масової вакцинації в Чернігові наступного тижня змінять графік роботи

За підтримки місцевої влади поліцейську станцію забезпечили всіма необхідними меблями, сейфом для зберігання документації, оргтехнікою. Створені гідні умови для прийому громадян та комфортної роботи поліції.

– Сьогоднішня подія наочно демонструє взаєморозуміння і співпрацю поліції та місцевої влади. Відкриття поліцейської станції — результат нашої спільної цілеспрямованої роботи, ще один важливий крок до безпечнішого середовища у Гончарівській громаді. Створення у громадах облаштованих за всіма нормативами поліцейських станцій відкриває нам двері до участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади».

Його реалізація гарантуватиме мешканцям громади можливість швидко і ефективно вирішувати безпекові питання на місці та отримувати якісні поліцейські послуги, – відзначив Володимир Нідзельський.

Поліцейська станція буде завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги громадянам.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button