Суспільство

В Іванівській територіальній громаді запрацювала поліцейська станція

Сьогодні начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селі Іванівка Чернігівського району та провів у новоствореній станції прийом громадян.

На відкритті поліцейської станції також були присутні начальник Чернігівського районного управління поліції Олег Калита та сільський голова Олена Швидка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині розпочали підготовку до зими

Поліцейська станція запрацювала у приміщення Центру надання адміністративних послуг в Іванівці. За підтримки місцевої влади поліцейську станцію забезпечили всіма необхідними меблями і оргтехнікою – для прийому громадян та комфортної роботи поліції.

– Відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі, взаєморозумінню і співпраці місцевої влади та поліції. Це ще один важливий крок до безпечнішого середовища в Іванівській громаді, обов’язкова умова для участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Реалізація цього  проєкту передбачає, що мешканці громади зможуть швидко і ефективно вирішувати безпекові питання на місці та отримувати якісні поліцейські послуги, – відзначив Володимир Нідзельський.

Поліцейська станція буде завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги громадянам.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button