Суспільство

В Куликівці облаштували ще одну зону відпочинку (Фото)

13 травня працівники комунального підприємства селищної ради встановили  поблизу водойми біля магазину «Журавка» дві паркові лави та гойдалку, які минулого року  подарував куликівцям до Дня селища підприємець Володимир Мурашко.

Минулоріч селищною радою було проведене громадське опитування жителів селища, де на їх думку краще облаштувати ще одну відпочинкову зону. Більшість з тих, хто зацікавився даним питанням, висловились за розміщення гойдалки і лав у центральному сквері. Але, оскільки тут і так розміщено достатня кількість паркових лав, дитячий майданчик і гойдалки, селищна рада вирішила підтримати ініціативу активних мешканців району вулиці Журавки і облаштувати у зеленій зоні біля водойми відпочинкову зону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках небайдужі містяни відновлюють місце відпочинку (Фото)

Минулого року місцевий житель Василь Максимович за власної ініціативи прибрав територію біля водойми, насадив молоді деревця.

Приємно, що і під час встановлення гойдалки і лав, комунальникам активно допомагали  місцеві активісти Володимир Судико, Сергій Парандич і знову ж Василь Максимович. Крім того, чоловіки планують власним силами продовжити благоустрій цієї відпочинкової зони і облаштувати тут ще й дитячий майданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button