Суспільство

В одному з чернігівських барів продавали безакцизний алкоголь

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що порушення вимог законодавства під час здійснення торгівлі підакцизними товарами неодмінно буде виявлене органами контролю та призведе до штрафних фінансових санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заклад громадського харчування реалізовував підроблений алкоголь

Так, наприклад, у лютому поточного року працівниками управління аудиту в ході проведення фактичної перевірки в одному з барів м. Чернігова виявлено алкогольні напої, які були без марок акцизного податку встановленого зразка. В результаті до підприємства було застосовано штрафну (фінансову) санкцію в розмірі 17 тис. грн, яку підприємству довелося сплатити в повному обсязі.

Також у результаті проведення контрольно-перевірочних заходів в одному з кіосків м. Чернігова встановлено продаж сигарет неповнолітній особі, яка не досягла 18-річного віку. До суб’єкта господарювання, якому належить кіоск, застосовано штрафну (фінансову) санкцію в розмірі 6,8 тисячі гривень. Крім того, продавця, яка здійснювала продаж сигарет неповнолітнім, притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення адмінштрафу.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button