Суспільство

В stylus.ua назвали 5 причин купити MacBook для роботи та навчання

Техніку Apple називають ледь не найкращою у світі. Чи це так гарно працюють маркетологи компанії, або все ж таки макбуки об’єктивно вирізняються за зручністю та продуктивністю? Спеціалісти інтернет-магазину Stylus.ua зібрали 5 головних переваг MacBook, та розповіли про них користувачам. До речі, в цьому магазині можна купити будь-який ноутбук Apple за актуальною ціною та з гарантією від виробника.

Екосистема гаджетів Apple

Перше, що кидається в очі під час знайомства зі світом Apple — продумана екосистема. Будь-які пристрої бренду можна віддалено об’єднувати між собою та швидко передавати між ними дані. Це економить час при взаємодії, а також дозволяє легко отримувати доступ до інформації з будь-якого місця. Кожен користувач може додати до власної екосистеми наступні девайси:

  • MacBook;
  • iPhone;
  • iPad;
  • iMac;
  • Apple годинник
  • …та будь-які інші брендові пристрої.

Якість дисплеїв

Використання технології Retina, що дозволяє подвоювати щільність пікселів на екрані, робить зображення надчітким. За відгуками користувачів його можна переплутати за надрукованою на папері картинкою — око не здатне розрізнити окремі пікселі. Серед корисних особливостей — вбудована функція Night Shift, що зменшує кількість випромінюваного синього світла, захищаючи користувача від негативного впливу екрану.

Клавіатура і тачпад

Конструкція клавіатури «метелик» вважається однією з найкращих. Вона не тільки зменшує хід клавіш, але й підвищує точність набору — клавіша однаково добре відгукується при натисканні на будь-яку її область.

Сенсорний трекпад здатний розрізняти силу натискання та підтримує технологію Multi-Touch. Це дозволяє застосовувати в роботі складні жести та не використовувати звичайну мишу.

Деякі версії макбуків також обладнані сенсорною панеллю Touch Bar, що містить набір функціональних клавіш. Вони потрібні для прогортання контенту, додавання емоджі, перемикання між фотографіями та вкладками браузера тощо.

Висока продуктивність

Не секрет, що за своїми технічними можливостями ноутбуки від Apple залишаються лідерами у всьому світі. Кожен з них обладаний не тільки швидкісним чіпом, але й містким накопичувачем даних. Параметрів навіть бюджетного макбука вистачить мінімум на 5 років з моменту випуску.

Мобільність та автономність

Компактний дизайн та ергономічність кожної моделі роблять їх найкращим вибором для студентів, фрілансерів та IT-спеціалістів. Можливість працювати якнайменше 10 годин без підзарядки — дуже хороший результат, враховуючи високу потужність пристроїв. А за своїми габаритами вони легко вмістяться до будь-якої сумки або портфелю.

Купити MacBook можна на сайті stylus.ua, що пропонує широкий вибір продукції Apple та найвигідніші ціни в Україні.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button