Суспільство

Вбивця сновського грибника помер за ґратами

Восени 2017-го року Чернігівщину сколихнула новина про вбивство грибника у Сновському районі Валерія Пожогіна. Чоловік пішов до лісу шукати гриби, а знайшов смерть – його задушили.

Вбивцею виявився Олександр Лисюк, 1977 року народження, який переїхав на Чернігівщину з Херсона. Чоловік жив усамітнено на хуторі Вершини (Привільне) Сновського району.

Більше року громадськість очікувала на рішення суду і врешті-решт у лютому цього року було винесено вирок – 14 років 6 місяців позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він убив мого чоловіка. Просто задушив», – резонансна справа смерті грибника

Проте, редакції ЧЕline стало відомо, що Олександр Лисюк помер за ґратами. Інформацію ЧЕline підтвердила прессекретар Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Інна Попова.

Покарання Олександр Лисюк відбував у Житомирській виправній колонії, за станом здоров’я у вересні цього року його перевели до лікарні в Бучанській виправній колонії, де 6 листопада він і помер.

«За попередньої інформацією, причиною смерті стала поліорганічна недостатність, що була зумовлена ВІЛ, проявами множинних інфекцій», – розповіла Інна Попова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button