Суспільство

Вчителі з усієї України «перезавантажувались» у Ніжині

21 квітня у Ніжині відбулася (не)конференція mini – EdCamp Nizhyn. Захід проходив в ННВК «Престиж» №16. Тема зібрання — «Учительство у реаліях Нової Української Школи: професійне перезавантаження».

Організатори зібрання дякували за підтримку партнерам та спонсорам: ніжинській міській раді, відділу освіти НРДА, НКМ ім. І.Спаського, Сергію Охонько, Коснятнину Смалію, Дмитру Тимошику та всім тим, хто підтримав та допоміг втілити в життя дану ідею, яка, беззаперечно, стане важливою подією в житті освітнього процесу Ніжина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителям за роботу в спеціальних школах та інклюзивних класах доплачуватимуть

Що саме являють собою EdCamp?  Це конференції, які проводять самі учасники — як правило, їх називають «неконференцією». Edcamp призначені для отримання інтерактивного професійного досвіду викладачами шкіл.

Цього дня до стін Ніжинської школи завітали вчителі та педагоги із різних регіонів України, а також із м. Таллінн (Естонія). Проходило зібрання в досить невимушеній обстановці, де всі обмінювалися досвітом та своїм бачення щодо втілення в життя Нової Української школи.

У програмі заходу також відбувалися паралельні активності: тренінги, майстер-класи для учнівства та вчительства, екскурсії до музеїв м. Ніжина, презентації і дискусії для учнівства.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button