Суспільство

Величезний вибір свіжого м’яса й подарунки: у Чернігові відкрили другий «М’ясомаркет»

Радісно, під музику і з подарунками у Чернігові, за адресою: вул. Льотна, 4, відкрили другий «М’ясомаркет» від МХП. У ньому збережені всі найкращі традиції мережі: широкий асортимент якісної й свіжої продукції. Також крамниця особлива тим, що тут покупців обслуговують не звичайні продавці, а справжні фахівці своєї справи — м’ясні сомельє, які знають про м’ясо все, допомагають відвідувачам вибрати продукти та навіть діляться з ними смачними рецептами або, за бажанням клієнта, маринують на місці обраний шматочок.

У «М’ясомаркеті» представлена м’ясна продукція: курятина, свинина, телятина, індичка, м’ясо-ковбасні вироби, заморожені напівфабрикати й ще багато різних товарів. Оновлення продуктів відбувається щоденно, двічі на день.

«Ми дбаємо про наших покупців, хочемо, щоб вони економили свої час і зусилля. Тож  прагнемо, аби людина, яка прийшла до нашого магазину, могла купити все, що потрібно: від хліба до м’яса», — наголошує Ніна Бондаренко, м’ясний сомельє.

 До кожного покупця у маркеті ставляться з повагою і намагаються приділити йому якнайбільше уваги.

«До «М’ясомаркету» можна прийти й порадитися, що приготувати. Або сомельє сам розпитає гостя про його потреби. Наприклад, людина йде з роботи додому і звісно, після напруженого робочого дня вона не завжди миттєво може зорієнтуватися, чим почастувати родину на вечерю. А в нашому магазині м’ясний сомельє може порадити, що саме купити і що приготувати, орієнтуючись на фінансові спроможності клієнта. Наприклад, розпитати, чи хотів би гість приготувати щось легеньке або якусь більш вишукану страву. Навіть рецепт від шеф-кухаря запропонують», — зазначає Ніна Бондаренко.

 Вона також розповіла, що м’ясні сомельє постійно підвищують свою кваліфікацію, проходять відповідне навчання.

«Вчимося якісно обслуговувати клієнтів та вдосконалюємо знання про м’ясо й цікаві рецепти. До речі, відсьогодні у нас також стартувала акція. Купуючи куряче філе, соняшникову олію й курячу приправу, в подарунок отримуєте рецепт від шеф-кухаря на листівочці. Бо коли покупців багато, як зараз, не завжди є можливість з кожним поспілкуватися достатню кількість часу. А в такий спосіб ми можемо запропонувати вже надрукований рецепт», — повідомила сомельє.

Чернігівці про відкриття нового «М‘ясомаркету» дізналися завчасно. Навіть черга під магазином вишикувалася з охочих придбати щось смачненьке до столу. І не дарма, адже перших 100 клієнтів пригощали сендвічами. Наймолодшим гостям дарували магнітні набори «Веселі Курчата». А всім, хто зробить покупку в крамниці впродовж робочого дня, будуть нараховані додаткові бали на бонусний рахунок. Тож варто поспішати до магазину.

Однією з перших закупилася в «М’ясомаркеті» 26-річна Олександра Крот. До речі, вона живе поруч і до маркету прийшла з синочком Вітюшею та ще одним малюком у дитячому візочку. Приємно, що молоду маму пропустили поза чергою.

«Прийшли за курячим філе і телячою вирізкою, можливо, ще щось виберу. Я дуже рада, що такий магазин з’явився поруч із домом. Ось спробуємо, що купили, якщо сподобається, ходитимемо сюди часто», — зазначає Олександра.

А її син Вітюша дуже зрадів подарунку — набору «Веселі Курчата» і повітряній кульці.

IMG_7007 (2)

Інша клієнтка, 62-річна Тетяна Колос із села Авдіївка, що на Сосниччині, отриманий подарунок понесе своїй онучці — Діанці.

«Із села приїхала до дочки, яка зараз на лікарняному, допомагатиму няньчити внучку. Ось вийшла до аптеки та почула, що відкривається крамниця, тому й зайшла сюди та купила куряче філе і хліб. У мене внучка любить такі набори про курчаток, як подарували щойно. Враження дуже приємні. Тож увечері з Діанкою ще прийдемо за покупками сюди», — каже пані Тетяна.

Поділилася емоціями від відвідин «М’ясомаркету» і чернігівка Тетяна Тищенко.

«Я радію, що такий маркет відкрився, бо живу в будинку навпроти, і мені буде зручно сюди приходити, аби купити м’ясо, ковбасу чи ще щось. Через доріжку перейшла, усе що треба придбала й пішла назад додому. Тим паче, що графік роботи магазину зручний: з 8 ранку до 20 вечора. Асортимент уже встигли подивитися, такий же як і в магазині на Всіхсвятській. Ми туди їздили скуповуватися. А тепер до цієї крамниці ходитиму.  Мені дуже подобається, що курятина тут саме «Наша Ряба». З усіх марок вона мені смакує найбільше. Добре, що є свинина й інше м’ясо. Можна купити все, що треба. Ціни доступні», — зауважила жінка.

Торгівля у день відкриття кипіла на славу. М’ясні сомельє ледь встигали докладати товар на вітрину. У маркеті обіцяють запевнити покупців високою якістю обслуговування та свіжими товарами.

«Є позитивні відгуки про перший «М’ясомаркет», що на Всіхсвятській. Там вже є постійні покупці. Ми намагаємося працювати так, аби про нашу роботу були лише позитивні відгуки», — повідомила м’ясний сомельє.

Знайти «М’ясомаркет» дуже просто, адже перед входом стоїть фігура — талісман мережі — гібрид курчати та бика Міс ЧіКо. За легендою, вона виконує будь-які бажання, якщо потерти лівою долонею її дзьоб.

Довідка:

«М’ясомаркет» — всеукраїнська мережа м’ясних магазинів від агрохолдингу МХП. Компанія дотримується найвищих стандартів якості в маркетах своєї франшизи по всій Україні.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button