Суспільство

Ви оціните: кращі бетонозмішувачі середнього класу

Кладку цегли та влаштування фундаменту неможливо уявити без бетонної суміші. Безсумнівно, розчин можна приготувати вручну, а можна полегшити ношу і довірити трудомістку роботу бетонозмішувачу. Розмаїття моделей на ринку істотно ускладнює вибір. Фахівці e-Katalog підготували шорт-лист бетонозмішувачів, які добре себе проявлять на будівельному майданчику.

SKIF BSM-160

SKIF BSM-160 — професійний бетонозмішувач для приготування будівельних розчинів. Оснащений сталевим вінцем, який вирізняється тривалим терміном експлуатації. Потужність двигуна — 550 Вт. За один раз можна отримати до 120 л бетонної суміші. Завдяки досить широкому отвору бочки зручно завантажувати сировину і вивантажувати готовий розчин. Грушу можна зафіксувати у 14 положеннях. Передбачено транспортувальні колеса, тому проблем з перевезенням агрегату по ділянці не виникне.  У незавантаженому вигляді модель важить 72 кг.

Kentavr BM-180E

Електричний бетонозмішувач Kentavr BM-180E оптимально підходить для використання в приватному будинку і на дачі.  Місткість барабана становить 180 л, а об’єм готової суміші — 165 л. Агрегат працює за класичною схемою змішування — гравітаційною. Потужність двигуна, яким оснащено модель, становить 900 Вт, що забезпечує досить швидке приготування бетону. Частота обертання барабана — 30 оборотів за хвилину. Пристрій важить 56 кг, що робить його мобільним.

Intertool DT-9160

Intertool DT-9160 призначений для приготування будівельних розчинів і бетонних сумішей. Місткість барабана заявлена на рівні 160 л. Потужність асинхронного двигуна становить 550 Вт, а частота обертання барабана — 30 оборотів за хвилину.  Конструкція з колесами забезпечує зручність експлуатації.

Altrad Liv MLZ 145 NG

Бетонозмішувач Altrad Liv MLZ 145 NG оснащено двигуном потужністю 799 Вт, що забезпечує досить швидке приготування розчину. У барабані місткістю 145 л за один раз можна приготувати до 110 л. Модель функціонує від стандартної мережі 220 В.

Odwerk BM 140

Агрегат редукторного типу оснащений двигуном потужністю 375 Вт і працює від мережі 220 В. Загальна місткість барабана становить 142 л, а об’єм готового розчину — 112 л. Завдяки компактному розміру, відносно невеликій вазі й наявності транспортувальних коліс бетонозмішувач можна легко переміщати по будмайданчику.

AgriMotor B1510-FK

Вінцевий бетонозмішувач призначений для робіт у побуті. Для обертання барабана (155 л) використовується однофазний мотор потужністю 1000 Ватт.  Готового розчину виходить 110 л. Вінець виготовлений з чавунного сплаву, тому здатен прослужити тривалий період. Агрегат видає шум на рівні 88 дБ, що є нормальним показником для роботи в закритих приміщеннях.
Модель важить 56 кг. Два суцільнолитих транспортувальних колеса дають змогу переміщати бетонозмішувач без особливих зусиль.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button