Суспільство

Вибираємо варильну поверхню правильно

Не можете вибрати якусь варильну плиту хочете? Не знаєте, яка краще – газова чи електрична? Віддайте свою перевагу комбінованим моделям. На сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/varochnye_poverhnosti_kombinirovannaia.html надається широкий вибір комбінованих варильних поверхонь за відмінними цінами. Не знаєте, як зробити правильний вибір серед великої різноманітності? Ми допоможемо вам впоратися із цим!

Види комбінованих поверхонь

Існує кілька варіантів комбінованих поверхонь, на які встановлюються конфорки з різним принципом роботи. Найпопулярнішими моделями вважаються комбіновані газом та електроенергією, але існують інші типи комбінацій. Розглянемо всі види докладніше.

Електрика чи газ + індукція

Незважаючи на велику вартість індукційних конфорок, вони вважаються найшвидшими та економічними. Комбінація індукційних конфорок з іншими варіантами дає змогу використовувати індукцію лише у справді необхідні моменти.

Газ + електрика на склокераміці

Як показали наші випробування, більшість покупців воліє спиратися на зоровий вибір товару. А моделі цього типу дуже привабливі у своєму роді. Склокераміка чудово підходить як для електричних конфорок, так і для газових пальників. Але варто пам’ятати, що склокераміка має не тільки привабливий зовнішній вигляд, але й чутлива до цукру. Якщо цукор випадково потрапить на поверхню, слід негайно протерти.

Газ + електрика

Дані варіанти панелей не мають великої вартості, але приваблюють покупців своєю практичністю та простотою. Матеріал виготовлення комбінованої поверхні – нержавіюча сталь або емаль. Система управління – механіка чи сенсор.

Переваги та недоліки комбінованих панелей

До ключових переваг комбінованих варильних поверхонь відносять:

  • Простота у догляді.
  • Безпека.
  • Різноманітність функціоналу.
  • Малогабаритність.
  • Простота експлуатації.

До недоліків техніки панелей покупці відносять:

  • Вища вартість комбінованих моделей від звичайних.
  • Проблеми монтажу газово-електричної панелі. Потрібно трохи більше часу, на відміну від встановлення інших моделей, тому що необхідно продумати правильне підключення всіх комунікацій.

Використовуючи цей продукт, наша команда виявила, що комбіновані варильні поверхні мають більше переваг, ніж недоліків, тому ми рекомендуємо їх до покупки.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button