Суспільство

Від плюса до мінуса і сніжитиме: чернігівські синоптики прогнозують мінливу погоду

Сьогодні, 12 грудня, Чернігівщина ніби поринула в зимову казку – все довкола засніжило: дерева, будинки, шляхи, парки. Краса неймовірна! Але за цими гарними краєвидами приємніше спостерігати з вікна, бо під ногами – суцільна хлюпотнеча.

Чернігівські синоптики традиційно довгих прогнозів не складають. Між тим, кажуть, що найближчим часом характер погоди практично не зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Чернігові сталася пожежа тролейбусної мережі (Відеофакт)

«На завтра, 13 грудня, по Чернігівській області – хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, удень подекуди невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла.

По м. Чернігову – хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5º, вдень 0-2º морозу.

14-15 грудня буде хмарно з проясненнями. 14 грудня вночі невеликий сніг, мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 1-6º морозу. 15 грудня вночі без істотних опадів, удень невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с, вдень подекуди пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла. Вдень 16 грудня та вночі 17 грудня – опади, решту часу без істотних опадів. Температура протягом доби від 3º морозу до 2º тепла», – розповіли в Чернігівському обласному центрі з гідрометеорології.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button