Суспільство

Відомий кобзар-лірник Василь Нечепа не знає, що робити зі страусом

Про козацький хутір, який облаштував у батьківському обійсті в Носівці відомий український кобзар-лірник Василь Нечепа, ЧЕline вже розповідав. Зокрема йшлося про те, що в господаря двір повен різної птиці. Вирішив Василь Нечепа завести і страусів. Спершу був тільки один – на ім’я Галя.

«Якщо в господарстві є дорослий страус чорний велетень, можна інших охоронців не тримати. Б’є лівою ногою. Може дошку-сороківку пробити. Заходити на її територію стороннім дуже небезпечно. Я уже й на собі двічі відчув її агресію», – розповідав господар журналісту ЧЕline.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Нечепа облаштував у Носівці козацький центр

Згодом, аби Галі не було сумно, пан Василь вирішив, що родина страусів має бути більшою. Задумано – зроблено. Але, мабуть, у сім’ях страусів, як і в людей, не завжди все гладко. Тож у господаря обійстя тепер новий клопіт, яким він нещодавно поділився в соцмережі.

«Мартина треба кудись дівати. Можу продати. Він жив собі спокійно з Галею. Підріс Ваня. Тепер Мартин зажурений. Галя обрала Ваню. У страусів – матріархат. Живуть до 70 років», – зазначає Василь Нечепа в соцмережі. Щоправда, запевняє, що птицю на м’ясо не віддасть.

«На свіжину я не віддам. Він такий лагідний. Як кіт домашній. Ваня мені всі ребра поперебивав, як підріс. Я його на руках виносив», – повідомив Василь Нечепа.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото Василя Нечепи

Ще статті по темі

Back to top button