Суспільство

Відомий шоумен запрошує до Чернігова

Тімур Мірошниченко, який відомий тим, що у 2017-му році разом з Олександром Скічком і Володимиром Остапчуком вів фінал «Євробачення» в Києві, днями побував у Чернігові.

Як зізнається шоумен, попри те, що тут він бував неодноразово, місто в кожній мандрівці примудряється його вражати. І не лише храмами та ресторанами, а й своєю охайністю та вишуканістю. Переповнений враженнями, зірковий ведучий написав пост на своїй сторінці в Інстаграмі, де фактично влаштував промоцію місту над Десною.

«Я в захваті від Чернігова! І наче 100500 разів уже бував там, і наче в усі печери спускався та на дзвіниці піднімався, і наче всі вали та парки обійшов… Але ж це красиве й древнє місто з дивовижною історією манить і манить знов. Своєю архітектурою, своєю охайністю, своєю яскравістю», — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий шоумен зустрівся зі студентами в Ніжині

14_03_19_miroshichenko

Раптом досі не бували в Чернігові, то зробіть це вже цією весною! Тим більше це всього 130 км від Києва!»

Окрім самого Чернігова, також радить Мірошниченко побувати і в сусідніх Козельці, Батурині, Качанівці та сумському Глухові.

Під дописом уже назбиралася добра сотня коментарів і майже 1400 лайків від підписників Тімура. Виявилось, що не всі встигли побувати тут. Тож ведучий радить усе ж таки знайти 1-2 дні й обов’язково вибратися за 150 км на Чернігівщину.

Джерело: edumka

Ще статті по темі

Back to top button