Суспільство

Відвідувачам садиби «Чарівний дім» на Чернігівщині пропонують унікальний відпочинок (Фото)

Шаманський бубон, ханг, дримба, калімба, співуча чаша, краніосакральна терапія, мультитейпінг. А ще масаж, рендопмасаж, масаж з апаратною корекцією, ароматерапія, мануальна терапія, навчання гри на дримбі, калімбі. До всього цього ще практики звільнення від внутрішніх і зовнішніх емоційних блоків, ретрит, натуральна косметика власного виробництва і навіть особистий парфум, який виготовляють із натуральних інгредієнтів з урахуванням особливостей і вподобань замовника, стояння на цвяхах…

Увесь цей незвичний набір послуг для нашої області пропонує садиба «Чарівний дім».

Завітайте до дерев’яного котеджу з усіма зручностями в с. Лісове Ніжинського району, неподалік санаторію «Пролісок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірнати чи ні: священник із Чернігівщини розповів, чи варто християнам купатися в крижаній воді на Водохреще

У двоповерховій садибі можуть розміститися до 12 осіб. На першому поверсі є окремі кімнати для проживання, на другому – велика кімната зі спальними місцями, яку також можна використовувати для ретритів, лекцій, як паті-зону, кінотеатр і місце для проведення оздоровчих процедур.

Крім цього, господарі садиби пропонують екоменю, лазню та чан, косметичні процедури з травами власного збору, натуральними оліями та глиною. Поруч є озеро.

Власники садиби мають певну програму відпочинку й оздоровлення. Замовлення приймають заздалегідь.

Ось основний девіз садиби: «Все, що ми беремо в борг у свого внутрішнього світу задля зовнішнього, рано чи пізно доводиться повертати».

Довідки за телефонами: 0685943012, 0676563365

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична

Ще статті по темі

Back to top button