Суспільство

Випив кілька чарок і сів за кермо фури: патрульні зупинили нетверезого водія

Учора близько третьої години дня на вулиці Леоніда Пашина екіпаж патрульної поліції зупинив вантажний автомобіль MAN із напівпричепом за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП: на Кільцевій п’яний водій на легковику збив велосипедиста

36-річний кермувальник не приховував того, що вживав алкоголь. Розповів, що кілька годин тому відпочивав із друзями. Свої дії намагався пояснити тим, що треба було їхати забирати вантаж. Водій погодився пройти тест на визначення алкогольного сп’яніння за допомогою газоаналізатора «Dräger». Результат тесту позитивний – 1,39 проміле алкоголю.

Під час перевірки з’ясувалося, що посвідчення на право керування водій при собі не має, крім того, він навіть не має категорії на керування вантажівкою.

78775999_2173370379633967_805702625977696256_o

Інспектори склали на громадянина адмінматеріали: за ст. 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч. 1 ст. 121 (керування транспортним засобом з технічними несправностями, з якими його експлуатація заборонена) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button