Суспільство

Визначилися переможці Бюджету участі Корюківської громади

Цього року на голосування були винесені три міські проекти і чотири – по селах громади. За підсумками електронного і паперового голосування найбільшу кількість голосів (146) по місту набрав проєкт «Світла пам’ять» (освітлення парку Пам’яті шляхом встановлення вуличних садово-паркових ліхтарів для освітлення центральної алеї парку) та «Освітній проєкт «Не гальмуй – сміття сортуй» (135) – проведення освітньої кампанії учнівської молоді та всіх охочих жителів Корюківської громади щодо особливостей сортування та переробки сміття, можливостей і роботи сортувальної станції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на «Бюджет участі» подали 90 проєктів

По сільських населених пунктах однакову кількість голосів (по 903) набрали проєкти «Майданчик для відпочинку та дозвілля» в селі Петрова Слобода та «Спортивно-ігровий майданчик» у селі Домашлин, які й будуть реалізовані наступного року.

Решта проєктів набрала таку кількість голосів:

«Парк «Мрія – 2» (с.Наумівка) – 632

«Урочище «Бурило» – візитна картка села Шишківка» – 660

«Майданчик для вигулу собак» (м.Корюківка) – 24

Реалізація ініціатив громадськості відбувається в  межах міської цільової програми «Громадське бюджетування (бюджет участі) в Корюківській міській територіальній громаді». З 2018 року таким чином реалізували вже 14 громадських проєктів, спрямованих на розвиток спортивної інфраструктури, створення зон відпочинку, покращення благоустрою.

Корюківська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button