Суспільство

Водій вантажівки, який в’їхав у кіоск, був з ознаками алкогольного сп’яніння

У неділю о другій дня на лінію «102» надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Генерала Пухова та Захисників України сталася дорожньо-транспортна пригода – вантажний автомобіль ГАЗ виїхав на тротуар та врізався у кіоск. Постраждалих немає. Водій вантажівки ймовірно п’яний. Інформація надійшла від громадянина, який став свідком пригоди. На місце виїхав екіпаж патрульної поліції.

93487491_2281507758820228_2417606893003341824_o

Прибувши на місце, патрульні поспілкувалися з водієм автомобіля та свідками ДТП. З’ясувалося, що ГАЗ рухався вулицею Генерала Пухова (другорядною дорогою щодо вулиці Захисників України), на перехресті мав повертати ліворуч. Проте водій не впорався з керуванням, «проскочив» перехрестя, виїхав на тротуар та зіткнувся з торговельним кіоском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівка в’їхала у продуктовий кіоск (Фотофакт)

Поліцейські звернули увагу на наявні у 55-річного водія характерні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на визначення алкоголю за допомогою приладу «Dräger». Результат – 2,77 проміле.

Інспектори склали на водія два адмінпротоколи, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button