Суспільство

Водіїв попереджають про погіршення погодних умов у Чернігівській області

На Чернігівщині сьогодні та завтра очікується суттєве погіршення погодних умов – значний сніг, вітер, хуртовина, мороз, ожеледиця. Це може спричинити ускладнення руху автотранспорту.

Дорожнє господарство перебуває в режимі цілодобового чергування. Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області й отримання інформації про стан проїзду працює цілодобова гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області за телефонами: +38(0462)661893, +380952714374.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині тимчасово обмежено рух вантажівок у напрямку Києва

Дорожники просять водіїв завжди зважати на метеоумови. За суттєвого ускладнення погодних умов рекомендуємо утриматися від поїздок на далекі відстані.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області нагадує водіям вантажівок про аварійно-небезпечні ділянки з понаднормовим підйомом і спуском, де вантажівки узимку мають рухатись виключно з ланцюгами протиковзання. А на Путивському узвозі, що під Новгородом-Сіверським, в осінньо-зимовий період узагалі заборонено рух автопоїздів.

Перелік аварійно-небезпечних ділянок:

— Н-07 Київ – Суми – Юнаківка, ділянка км 179+000 – км 190+000 (Тростянецька та Срібнянська балки) – рух із застосуванням ланцюгів протиковзання для вантажних автомобілів;

— Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч, ділянка км 153+600 – км 155+400 (с. Стахорщина) – рух виключно із застосуванням ланцюгів протиковзання для вантажних автомобілів;

— Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч, ділянка км 192+100 – км 194+600 (с. Ковпинка) – рух виключно із застосуванням ланцюгів протиковзання для вантажних автомобілів;

— Р-65 КПП «Миколаївка» – Семенівка – Новгород-Сіверський – Глухів – КПП «Катеринівка», ділянка км 77+670 – км 78+250 (с. Путівськ) – рух виключно із застосуванням ланцюгів протиковзання для вантажних автомобілів; заборонений рух вантажних автомобілів з причепами та напівпричепами;

— Т-25-19 Холми – Авдіївка – Оболоння, ділянка км 27+200 – км 33+200 (с. Понорниця) – рух виключно із застосуванням ланцюгів протиковзання для вантажних автомобілів.

Карта аварійно-небезпечних ділянок за посиланням.

На зимовий період на дорогах області визначені місця відстою транспортних засобів, де, за потреби, водії можуть перечекати непогоду. Усього 44 майданчики:

— перелік за посиланням;

— карта з локаціями за посиланням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button