Суспільство

Вогнеборці Чернігівщини ліквідовують наслідки загорянь в природних екосистемах (Фото)

Упродовж минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 12 пожеж у природних екологічних системах на території Варвинського, Козелецького, Ріпкинського, Семенівського, Сновського, Чернігівського, районів, міст Ніжин та Чернігів. Загальна площа пройдена вогнем склала понад 52 га. Причинами їх виникнення послужила необережність людей у поводженні з вогнем.

Ліквідовано пожежу торфу на площі 0,4 га біля селища Замглай Ріпкинського району, яка виникла 29 квітня. До гасіння загоряння було задіяно 6 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівській п’ятиповерхівці сталася пожежа

Того ж дня, о 9:46 біля с. Лосєва Слобода Сновського району на відкритій території сталася пожежа сухої трави, самосійних та порослевих дерев на площі 30 га, з подальшим розповсюдженням в лісовий масив на площу 10 га. На гасіння оперативно було залучено 3 відділення вогнеборців зі Сновська та Городні у складі 9 чоловік та 3 одиниць спеціальної техніки, а також 17 чоловік, автоцистерна та 2 трактори від Щорського, Єлінського лісництва ДП «Корюківське лісове господарство». Спільними діями пожежу о 18:45 було ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на значні площі.

Триває гасіння пожежі на торфовищі біля с. Смолин Чернігівського району, яка виникла 14 квітня. За добу ліквідовано пожежу на площі 2 га, залишається ще 37 га. Від обласного Управління ДСНС залучено 26 чоловік особового складу та 8 одиниць спеціальної техніки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button