Суспільство

Володимир Козир подбав про благоустрій одного з мікрорайонів Чернігова

*Актуально

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Володимир Козир минулого року у рамках коштів депутатського фонду подбав про благоустрій територій по вул. Самострова, Радченка та 1-ої Гвардійської Армії, а також допоміг лікувальним закладам.

Зокрема, Володимир Козир 39 тис. грн  направив на придбання дитячого ігрового комплексу, встановленого за адресою вул. Самострова, 22. Ще 11 тис. грн витратив на відновлення паркану біля будинку №12/6 по вулиці 1-ої Гвардійської Армії та поблизу будинку 14 по вул. Радченка. Понад 23 тис. грн депутат виділив на матеріальну допомогу чернігівцям на лікування, вирішення комунально-побутових питань, покращення ситуації в родинах, які опинилися у скрутному становищі.

IMG-a04d4a8aa667c346588bb5cabb5e5a51-V

Крім того, разом з колегами Володимир Козир долучився до придбання педіатричного вензорного сканера для дитячої поліклініки №2 і системи безперервного моніторингу глюкози крові для міської лікарні №1.

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді звітує про виконання Програми забезпечення діяльності та виконання доручень виборців депутатами міськради на 2019 рік.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button