Суспільство

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек пройшов у Козелецькій громаді

Увесь жовтень місяць у Козелецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3 проходить місячник шкільних бібліотек. У його рамках було організовано і проведено ряд заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літературно-мистецька галявина від чернігівських бібліотекарів

З метою поповнення фонду шкільної бібліотеки оголошено благодійну акцію «Книжка у подарунок бібліотеці». Паралельно з цим триває виставка книжок-саморобок і листівок виготовлених учнями 4-их класів. А в холі закладу проходить акція Буккросинг «Прочитай та залиш іншу». Тобто людина, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці, щоб інша, випадкова людина, могла її знайти і теж прочитати. І вона, у свою чергу, повторює цей процесс.

Усі бажаючі учні взяли участь у флешмобі «Maneken challenge», що був започаткований і поширився в інтернеті ще у жовтні 2016 року. Оператор пресцентру президентської ради школи відзняла на відео «Maneken challenge» з шанувальниками книг.

Не лишилася осторонь і Централізована бібліотечна система Козелецької селищної ради. Так, учні 1 класу Козелецької школи №2 23 жовтня завітали до Козелецької дитячої бібліотеки на урок «Знайомство з бібліотекою» та подивились у виконанні працівників закладу цікаву лялькову виставу «Зайчикові пригоди».

Козелецька селищна рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button