Суспільство

Як доповнити кардиганом базовий гардероб?

М’який комфортний трикотаж захищає від вітру, приховує зайві кілограми і здатний навіть простеньку сукню перетворити в стильний офісний наряд. Купити кардиган онлайн просто, потрібно врахувати особливості фігури і чесно вказати свій розмір. На DRESSA, інтернет-платформі модного жіночого одягу кращих українських брендів, зараз відмінні знижки. Не гайте час і обирайте завжди модні стильні кардигани, які прослужать не один сезон.

Для офісу

Кардиган довжиною до талії або трохи нижче коліна ідеально доповнює плаття-футляр або блузку зі спідницею-олівцем. Якщо у вас широкі плечі і вузькі стегна, зверніть увагу на модель з однією застібкою біля горла. Для презентації або бізнес-ланчу ідеально підійде стильний кардиган без ґудзиків кольору беж, бордо, перловий, індиго, білий або зі смужками. Грайте на контрасті, створюйте складний монохромний образ, поєднуйте різні фактури, і ви будете виглядати на мільйон.

Для прогулянок

У моді довгі моделі, що нагадують плащі або пальто. Для шопінгу або довгої прогулянки парком обирайте в’язані кардигани з ажурними візерунками або косами, великими накладними кишенями, поясами. Якщо у вас фігура типу «прямокутник», зверніть увагу на моделі довжиною до коліна з поясом або застібкою на талії: імітація «пісочного годинника». Ідеальне поєднання — джинси, м’які штани, вільна спідниця в поєднанні з футболкою або лонгсліви. У моді беж, пісочний, світло-сірий, світло-блакитний — вони гарно выглядають з джинсами.

Для поїздок

Кардиган — відмінна альтернатива світшоту і куртці в авіа- або автобусному турі. М’який трикотаж захистить від прохолоди, не мнеться, мало важить і завжди готовий до експлуатації. На тлі загального спортшику аеропортів і яхт ви будете вигідно виділятися спокусливою жіночністю. Селфі біля історичних пам’яток або моря будуть набагато цікавіше. Доповніть модель без ґудзиків вінтажною брошкою, оригінальною кліпсою або застібкою в стилі хай-тек.

Для романтичних вечорів

Ажурний трикотаж зігріває і створює невагому вуаль, крізь яку просвічує шкіра і видно коротку сукню, вільні брюки-палаццо з топом або легкий літній сарафан. Підберіть тонкий кардиган з рукавом довжиною до середини стегна або нижче коліна — білий, перловий, жовтий. Не бійтеся легкої театральності і драматизму: це ваш вечір, і ви повинні бути найпривабливішою.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button