Суспільство

Як Juniper забезпечує мережеву безпеку

Забезпечити безпеку мереж — завдання не менш важливе, ніж безпосереднє отримання доступу до Інтернету та правильне розподілення трафіку. Тому цілком природно, що американський виробник мережного обладнання Juniper Networks представляє чимало рішень, які гарантують підтримку мережевої безпеки на належному рівні. Давайте розберемося, які продукти Джуніпер можна купити в Україні, а також детальніше зупинимося на міжмережевих екранах каліфорнійської компанії.

Рішення від Juniper Networks — висока якість, бездоганний результат

Ось які продукти та рішення для забезпечення безпеки мереж пропонує компанія Джуніпер:

  1. Брандмауери — пристрої серії SRX захищають мережу від стороннього втручання ззовні, виконують ретельне огляд трафіку, фільтрують пакети даних, дозволяють керувати доступом і т.д.
  2. Системи IAM, наприклад, Junos Space Security Director – ефективні рішення, що керують ідентифікацією та доступом. У сфері їхньої компетенції — суворе дотримання політики безпеки та налаштування необхідних параметрів.
  3. Системи IDS/IPS – такі продукти:
  4. виявляють та запобігають несанкціонованому доступу;
  5. за допомогою нативних методів наперед ідентифікують аномальну мережеву активність;
  6. вживають заходів для недопущення атак.
  7. Методи шифрування та VPN – в результаті їх використання дані передаються через анонімні приватні мережі або у захищеному від кіберзлочинців вигляді.
  8. Технології захисту від DDoS-атак, наприклад Juniper Secure Analytics — захист мережі від розподілених атак за допомогою відмови в обслуговуванні. Трафік аналізується та при виявленні аномальних дій доступ блокується згідно з заданими параметрами безпеки.

Міжмережевий екран Juniper

Ось що потрібно знати про міжмережеві екрани Джуніпер:

  • Такі рішення перевіряють трафік на відповідність встановленим власником мережі правилам безпеки. Екран самостійно приймає рішення, відкривати пакети даних доступ у мережу чи ні.
  • Міжмережевий екран Juniper SRX підходить для компаній різних сфер діяльності незалежності від масштабу бізнесу. 
  • Екрани Джуніпер можуть «похвалитися» рядом відмінних технічних характеристик, наприклад:
  • високою продуктивністю — від 1 Гбіт/с до 1 Тбіт/с;
  • можливістю одночасно пропустити від 64 000 до 182 млн. сесій;
  • наявністю кількох портів з пропускною здатністю до 10 Гбіт/с.
  • Можна встановлювати набір правил або особливу конфігурацію для різних ланок мережі або груп робочих станцій. Такі відсіки допомагають покращити контроль за трафіком та більш тонко керувати доступом. Різні моделі мають можливість створювати певну кількість відсіків.
  • У всі моделі виробника вбудовано графічний інтерфейс Security Director Cloud. Це допомагає централізовано керувати роботою міжмережевого екрану, у тому числі швидко перетворювати мережеві адреси та автоматично розгортати IPsec VPN.
  • Захист Juniper Advanced Threat Prevention Cloud служить для запобігання вірусним атакам, недопущення проникнення шкідливого трафіку, встановлення небезпечного та підозрілого ПЗ.

Чому варто купити міжмережевий екран Джуніпер серії SRX

Міжмережні екрани SRX-серії здатні заздалегідь виявляти загрози та забезпечувати надійний захист завдяки уменню виконувати розшифровку та перевірку з’єднань протоколу SSL. Є можливість налаштування різноманітних характеристик під конкретні мережі. Також легко можна масштабувати мережу до потрібних розмірів. Рішення від Джуніпер сумісні з різними системами безпеки і можуть працювати разом з антивірусним програмним забезпеченням та спеціалізованими пристроями для запобігання атак зловмисників.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button