Суспільство

Як ніжинський «Ефект» у Харкові запалював (Фото)

Нещодавно в Харкові відбувся третій Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного та циркового театру «Моя країна».

Ніжин на фестивалі-конкурсі представив естрадно-гімнастичний колектив «Ефект» спортивного клубу «Легіонер», художнім керівником якого є Ольга Московська.

Ніжинці показали блискучий результат. Естрадно-гімнастичний колектив «Ефект» виборов шість перших місць.

У номінації «Соло» Кіра Півторацька стала лауреатом першої премії в жанрі циркового мистецтва «Каучук» із композицією «Королева змій» та Дарина Кучальська в сфері циркового мистецтва «Акробатика» – «Просто Пеппі». Лауреатом також першої премії стали дівчата з композицією «Ранок на селі», квартет у складі Кіри Півторацької, Дар’ї Мартинової, Дар’ї Петрової та Юлії Остапенко (мала група, пластичний етюд).

За перше місце в номінації «Продакшин» змішаної вікової категорії змагалися дівчата з номінацією «Мова єднання» з патріотичними прапорами. Здивував також і номер «Дюймовочка» – тріо у виконанні: Крістіни Овчарик, Анастасії Бланець та Лади Нагорної. Із захопленням глядачі та судді сприйняли це тріо. Звісно, й оцінки були високі, тож як результат – перше місце!

Найбільше журі сподобався номер «Моряки», він не просто виборов перше місце, але й був визнаний найкращим у номінації «Діти віком від 6-9 років». Тож юні танцівниці колективу «Ефект» були нагороджені сертифікатом на відвідання парку імені Горького в Харкові.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button