Суспільство

Як правильно підібрати футболку

У гардеробі сучасної людини футболка займає одне з визначних місць, адже саме футболка є основою для іміджу в теплу пору року і універсальним елементом одягу взимку і восени. Вже дуже давно зі розряду одягу тільки для спортсменів, футболка перетворилась в найбільш популярний і поширений елемент одягу, витіснивши сорочки і джинси. Секрет популярності футболок в моді на здоровий спосіб життя і активний відпочинок.

Купуючи футболку, перш за все вам потрібно визначитися, з якою метою вам потрібен цей універсальний елемент гардеробу. Якщо ви купуєте футболку для занять спортом, тоді звертайте особливу увагу на фасон — футболка повинна бути максимально зручною і не сковувати рухи. Віддавайте перевагу саме натуральним тканинам, так як вона сприяє кращій циркуляції повітря, і, отже — ваша шкіра буде краще дихати. Це особливо важливо для занять спортом. У тому випадку, якщо вам потрібна стильна і презентабельна футболка для виходу «в світ» — в такому випадку купуйте моделі з шовку. Вони найкраще виглядають з піджаком і майже будь-яким поєднанням одягу в рамках офіційно-ділового стилю.

Наступний важливий критерій вибору футболки — це розмір. Зараз в моді оверсайз-футболки, які не сковують рухи і взагалі можуть служити чимось на зразок піжами — футболки великих розмірів особливо популярні в якості зручного і комфортного домашнього одягу. При цьому, важливий момент — краще міряти футболку під час покупки. Навіть самі детально зазначені розміри все одно не можуть дати вам точної інформації про те, як одяг буде сидіти на вас, так що завжди приміряйте одяг перед тим, як надіти.

1

Зверніть увагу на фасон одягу. Основних елементів в футболці три — корпус, рукава і комір. Щодо різних варіацій, футболки можуть бути абсолютно різних фасонів. Зараз в тренді подовжені футболки, які прекрасно поєднуються практично з усіма іншими аксесуарами і елементами гардероба. Проте, стандартний крій теж в ходу, так що підбирайте футболку не під модні тенденції сезону, а саме під свій стиль і імідж.

Окремо варто згадати футболку «поло» — вона є традиційним елементом гардеробу у багатьох чоловіків та жінок, при цьому залишаючись зручним і універсальним одягом як для світського рауту, так і для виїзду на природу з друзями. Крім того, саме футболки «поло» дуже часто шиють з урахуванням активного способу життя майбутнього власника, так що тканина для футболок «поло» відрізняється винятковою міцністю і надійністю.

Найширший вибір футболок на будь-який смак в асортименті Інтернет-магазину Fatline саме тут.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button