Суспільство

Як спростити грошовий обіг у бізнесі та у приватному житті

В Україні карткові розрахунки вже давно стали буденністю для приватних осіб і бізнесменів, адже це зручно, надійно та швидко. Покупцям так швидше і безпечніше оплачувати покупки, а компаніям простіше приймати оплати і вести фінансовий облік. Постає лише одне питання – в якому банку тримати рахунок і чому.

Одним з найбільш привабливих варіантів серед підприємців України є Райффайзен Банк. Давайте розберемося чому.

Відкриття рахунку

Будь-який бізнес починається з необхідності відкрити рахунок ФОП – в Райффайзен Банку це можна зробити безкоштовно, до того ж перші три місяці абонплата за користування рахунком не стягується. Надалі фінустанова пропонує кілька варіантів тарифікації обслуговування бізнес-клієнтів. Ви можете обрати найвигідніший, спираючись на обсяг, розміри і кількість транзакцій.

Відкрити рахунок можна як онлайн, так і у відділенні банку.  Щоб скористатись послугою онлайн відкриття достатньо мати встановлений додаток Дія на своєму смартфоні. І слідувати крокам, які знайдете на сайті банку. Відкривати рахунок краще з комп’ютера.

Після відкриття рахунку у Райф-банку ви зможете налаштувати додаткові рівні безпеки та встановити права доступу для персоналу.

Серед нових клієнтів фінустанова регулярно розігрує корисні та приємні призи. Відкривайте рахунок для ФОП в Райф-банку до 31 березня 2024 року та отримайте шанс виграти сертифікати на пальне в мережі ОККО.

Приймання оплат

Українці дедалі частіше віддають перевагу інтернет-замовленням замість відвідування крамниць, тому послуга інтернет еквайрингу є необхідною для будь-якого онлайн-магазину. І у Райф-банку вона теж є. При цьому умови вигідніші ніж у сторонніх фінтех-проектів.

Онлайн-платежі зручні, адже вони:

  • спрощують оплату для клієнтів і, відповідно, знижують відсоток втрачених клієнтів;
  • ліквідують потребу надсилати клієнтам реквізити для оплати і пояснювати як оплатити та чому не можете прийняти переказ на картку. 

Якщо ж у вас є представництво в офлайні, рішення для безготівкових оплат теж є. Це зручні POS-термінали. Запропонуйте клієнтам розрахуватись за допомогою Apple Pay, Google Pay або QR-коду. Чим більше способів оплати – тим більше задоволених покупців.

Виведення грошей

Разом з рахунком ви отримаєте дві дебетові картки – для бізнесу і власного використання. Оскільки картки віртуальні, ви відчуєте свободу та зручність їх використання з будь-яким пристроєм, що підтримує NFC.

Одну картку доцільно використовувати для закупівель бізнесу, а іншу можна задіяти для приватних потреб.

Тож виходить, що в межах одного фінансового продукту, ви закриєте всі приватні і професійні фінансові питання та отримаєте змогу вільно та зручно керувати грошима будь-де і будь-коли.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button