Суспільство

Як використовувати Google Cloud Platform для бізнесу

Сучасні бізнеси переходять в онлайн-простір і навіть ті, що залишаються фізичними, повинні підтримувати свою присутність, щоб мати змогу отримувати конкурентоспроможність. Хмарні сервіси, внаслідок підвищення попиту, також отримали поштовх для розвитку, і провідні інтернет-гіганти, як-от Google визначають світові тенденції в сфері хмарних продуктів. Саме тому, Google Cloud Platform є однією з найпопулярніших віртуальних площадок для розміщення веб-додатків. Чи не кожен бізнес при виході в онлайн шукає надійний сервіс, що допоможе захистити дані і разом з тим буде достатньо зручним у користуванні та функціональним.

Як працювати з Google Cloud Platform

Існує декілька варіантів використання Google Cloud Platform:

  • Зареєструватися самостійно та опанувати необхідні навички роботи після проходження верифікації.
  • Знайти надійного партнера Google Cloud Platform, що візьме на себе всю технічну частину роботи з хмарними сервісами.

Авжеж, не кожен власник бізнесу повинен і має час та ресурси, щоб самостійно розібратися в тонкощах співпраці з Google Cloud Platform і саме для того необхідні офіційні партнери: Google Cloud Platform Partners Україна, як mcCloud. У компанії працюють професіонали, що допоможуть бізнесу максимально ефективно використовувати інструменти платформи для досягнення найвищого результату в бізнесі. Це підтримка від початку роботи з Google Cloud Platform, вибору необхідних інструментів та підбору тарифного плану, якого буде достатньо для роботи.

Компанія mcCloud надає широкий спектр послуг з оптимізації робочих процесів, завдяки хмарним сервісам, допомагає також з оптимізацією ІТ-структури, розробкою інтеграцій для кращої сумісності систем, а також може створити та запровадити абсолютно нові структури та процеси для команди бізнесу або окремого підрозділу.

Ознайомитися з більш конкретною інформацією ви можете на сайті компанії https://mccloud.ua/.

Співпраця з партнерами Google Cloud Platform

Працюючи з партнерами Google Cloud Platform, ви отримуєте ряд переваг, що допоможуть вам значно скоротити витрати часу на пошук оптимальних хмарних рішень та залучити до цього процесу мінімальну кількість персоналу.

Перед тим, як почати роботу, ознайомтеся з можливостями такої співпраці:

  • Реєстрація вашого домену в Google Workspace та знайомство з можливостями, які це вам надає.
  • Навчання ваших ІТ-спеціалістів особливостям роботи з хмарними сервісами загалом та безпосередньо Google Cloud Platform.
  • Глибокий аналіз наявної інфраструктури з подальшим підбором індивідуального плану перенесення даних.
  • Отримання додаткових програм для більш ефективної роботи, якщо у вас виникне потреба в додаткових рішеннях.
  • Впровадження необхідних хмарних рішень.

Як можемо бачити, ви отримаєте не лише допомогу на старті роботи, а також і весь спектр інструментів, включно з навчанням ваших фахівців, щоб надалі ви могли працювати з хмарними сервісами самостійно. Гнучкість підходу до співпраці якісно відрізняє компанію mcCloud на ринку партнерських компаній та підкреслює чіткість корпоративної політики всебічної підтримки кожного клієнта.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button