Суспільство

Які дороги Чернігова ремонтуватимуть цього року

У Чернігівській міській раді визначили перелік доріг, які першочергово ремонтуватимуть цього року.

Про це йшла мова на ранковій нараді у мерії.

«Якщо буде обмежена кількість ресурсів, то з таких вулиць, які точно будемо робити: вул. Мазепи від кола на Хімволокно — фактично до танка; доробимо Київську і заміна комунікацій далі піде після Гончої до Грибоєдова; дорога на Шерстянку – верхній шар; дасть Бог зробимо ділянку Шевченка від Міхнюка до Молодчого; хочеться зробити від Доценка до Захисників України і вул. Захисників України; обов’язково Космонавтів ділянку між Белова та Доценка; 1 Травня від пологового будинку до Кільцевої»,- сказав мер Владислав Атрошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Чернігівщині хочуть врятувати церкву

Якщо ж місту вдасться залучити більш суттєві кошти — то в планах є зробити 4-ох полосну вул. Шевченка від Кільцевої до Малиновського. Також планується зробити в’їзд у місто від моста  до вулиці Лісковицької.

«По тротуарах і взагалі по оздобленню пішохідної частини — обов’язково нам треба все-таки  навести порядок на Привокзальній площі, стан справ там не для обласного центру. Я би дуже хотів продовжити тротуарну зону зліва і справа вулиці Шевченка, довести щоб вона фактично з’єднувалася з площею. Далі, безумовно, треба зробити вулицю Хлібопекарську і тротуарну зону трішки в центрі. А також треба більш суттєво піти в житловий сектор, ми обіцяли більше уваги приділити ЗАЗу, там треба позайматися прибудинковими територіями», — зазначив міський голова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button