Суспільство

Які проблеми непокоять жителів Сухополов’янської ОТГ

*Актуально

Депутат Сухополов’янської сільської ради від партії «Наш край» Сергій Цибенко порушив низку актуальних проблемних питань, що хвилюють жителів новоствореної об’єднаної територіальної громади. Зокрема, депутат подав кілька запитів до сільського голови і керівників профільних депутатських комісій.

Одним із важливих питань Сергій Цибенко вважає налагодження ефективної діяльності комунального підприємства «АРТ-С» Сухополов’янської сільської ради. Депутат від «Нашого краю» вказав на незадовільний технічний стан і зношеність основних фондів підприємства. Він вважає за необхідне обговорити перспективи розвитку комунального підприємства, що відповідає за прибирання і благоустрій громади. Серед пропозицій озвучено необхідність розробки проєкту на вивезення твердих побутових відходів і благоустрою Сухополов’янської ОТГ, а також поступовий перехід у громаді на роздільне збирання побутових відходів й облаштування відповідних контейнерних майданчиків. Також вкрай необхідним наразі є оновлення рухомого складу комунального підприємства. «Оновлення матеріально-технічної бази комунального підприємства «АРТ-С» Сухополов’янської сільської ради створить умови для більш стабільної і безперервної господарської діяльності», – упевнений Сергій Цибенко.

Крім того, він відреагував на звернення місцевих жителів сіл Пирогівці і Сухополова та порушив питання якісного електропостачання домогосподарств мешканців ОТГ. На його переконання, вирішення цього питання теж забезпечить соціальну стабільність у громаді.

Водночас Сергій Цибенко порушив проблему медико-педагогічного контролю в загальноосвітніх закладах громади. Адже на сьогодні у школах ОТГ відсутні медичні працівники, які здійснювали б медичний контроль учнів під час начального процесу, потребує удосконалення нагляд за якістю харчування і дотриманням санітарно-гігієнічних норм у шкільних їдальнях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button