Суспільство

Які таємниці приховують відкатні ворота Ryterna в Івано-Франківську:  дізнайтеся від brama-market.lviv.ua

Секційні та ролетні конструкції на гараж

Литовський виробник Ryterna пропонує нестандартне рішення в’їзних систем – зсувні ворота серії SSD. Їх додатковими переважними характеристиками вважаються:

  • мінімальна кількість механізмів, а саме — пружин, робить конструкцію більш надійною та безпечною;
  • ви можете частково відпирати ворота для входу без вбудування хвіртки або дверей;
  • систему не потрібно монтувати до стелі;
  • ворота можна автоматизувати;
  • широке різноманіття дизайнерських рішень.

Максимально можливі розміри – до 6000 мм у ширину та 3000 мм у висоту. Притолока повинна становити лише 120 мм для ручного відкривання, та 290 мм – для встановлення автоматики. Якщо ширина вашого проїзду завелика, ми пропонуємо виготовлення системи із двох стулок, які будуть рухатися на зустріч одна одній.

У цих конструкціях, на відміну від горизонтальних гаражних, панелі розташовуються вертикально, так само, як і панелі у стилі фільонка. Таке рішення надає воротам незвичайний зовнішній вигляд.

Так само, у панелі вертикально можна вбудувати панорамні склопакети – тоновані або прозорі. Профіль з алюмінію може бути пофарбований у будь-який колір із каталогу.

Виробник Ритерна пропонує такі дизайнерські рішення для конструкції зсувних воріт моделі SSD із сендвіч-панелей:

Малюнок та структура Колір
Без малюнку та структури Білий, сірий, чорний, срібний
Широка полоса Білий із структурою дерева, золотавий дуб, старий дуб, світлий дуб.
Без малюнку із структурою апельсинової шкірки Білий шорсткий, білий «під дерево», сірий «під дерево».
Гладкі Plus Сірий антрацит, зелений антрацит, сталевий, золотавий дуб, мідний.
Малюнок «полоса» із кроком 10 см, покриття — штукатурка Білий, шоколадний, зелений, мох, синій, срібний, бежевий, сірий, рубіновий.
Малюнок «полоса» із структурою, що імітує дерево Білий, шоколадний, чорний, золотавий, старий та темний дуб, махагон, горіх, слонова кістка.

 29230edc6f9e15f9d672db6666f48ced00757ff1

Ворота для вулиці та промисловості: розпашні та зсувні

Окрім секційних в’їзних воріт, магазин БРАМА МАРКЕТ пропонує системи власного виробництва із профлиста, дерева, прутів або металеві каркаси зсувних механізмів для заповнення будь-якими матеріалами, на ваш смак та гаманець, які можна недорого замовити тут.

Бажаєте створити зручну та унікальну вуличну систему у вашому дворі? Тоді ви можете додатково доповнити панель такими аксесуарами:

  • віконця – круглі, квадратні, прямокутні подовжені;
  • розмістити їх у полотні будь-яким візерунком або аркою;
  • додати панорамне засклення;
  • встановити ручку або замки;
  • поштовий ящик;
  • лаз для тварин;
  • вентиляційні решітки.

Автоматика італійського виробництва від Came, Nice та Faac

brama-market.lviv.ua реалізує автоматичні приводи, якими ви зможете обладнати свої розпашні, секційні та ролетні ворітні системи.

Обираючи двигун для зсувних воріт, звертайте увагу на його максимальне навантаження, яке зазначено у відсотках, та розмір противаги. Він має складати як мінімум 50% від ширини проїзду.

Як купити та зекономити з БРАМА МАРКЕТ?

На нашому сайті ви завжди знайдете найсвіжіші новини з автомобільного світу, цікаві пропозиції та різноманітні акції на товар. У меню онлайн-магазину є розділ із відгуками та коментарями про результати нашої роботи, а також галерея з фото.

Для самостійної установки вуличних систем ми пропонуємо фурнітуру. Звертатися за консультаціями до нашого менеджера можна online, або по телефонам: (067) 3488399, (050) 1604611. Ми економимо ваш час та гроші, тому доставка завжди відбувається за рахунок компанії.

ВИ ПРОПУСТИЛИ! АКЦІЯ: При замовленні комплекту вуличних систем виробництва Ryterna та будь-якого приводу у компанії «БРАМА МАРКЕТ» в Івано-Франківську з 3 травня по 10 травня – безкоштовно встановимо окремо розташовані двері в одному стилі.

1

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button