Суспільство

Якісні меблі від українського виробника Віп Мастер

Інтернет-магазин Vip Master пропонує своїм клієнтам придбати якісні меблі в Україні за доступними цінами. Ми раді запропонувати вам найкращий цінник, оскільки поставляємо продукцію роздрібним клієнтам за оптовими цінами безпосередньо від виробника. На сайті випмастер.com ви знайдете електронний каталог, який містить масу сучасних варіацій дизайну кухонних гарнітурів, шаф-купе, комодів, гардероба тощо. Також кожен клієнт може скористатися послугою нашого віртуального конструктора. Дайте волю своїй фантазії та створіть унікальний гарнітур під ваші потреби та можливості.

Чому варто купити якісні меблі в Білій Церкві саме у нас?

Фабрика меблів Віп Мастер має низку переваг, які гарантують вам максимально вигідну покупку:

  1. Досвід роботи. Наша компанія представлена на ринку України вже понад 10 років і має репутацію надійного постачальника меблів.
  2. Гарантія. Будь-які меблі від Vip Master мають гарантію 24 місяці. Це свідчить про те, що ми впевнені в якості меблів, які продаємо, і гарантуємо їхній тривалий термін експлуатації, а також збереження їхнього привабливого зовнішнього вигляду тривалий час.
  3. Різні способи оплати. Кожному клієнту доступні такі способи оплати замовлення: банківський переказ, готівковий розрахунок в офісі, готівковий розрахунок з кур’єром (у нас власна служба доставлення), післяплата.
  4.  3D візуалізація. Можливість використовувати віртуальний конструктор на сайті є у кожного потенційного клієнта. Відеоінструкція допоможе вам самостійно розробити дизайн майбутньої покупки.
  5. Індивідуальне замовлення. Наші фахівці готові розробити для вас індивідуальну пропозицію з урахуванням наданих розмірів і побажань.

Меблі від Віп Мастер – гідний вибір

У своїй роботі ми дотримуємося деяких принципів:

  • висока якість;
  • екологічність;
  • комфорт;
  • стиль;
  • доступність.

Якщо вам потрібні справді сучасні та якісні меблі для вашої оселі, то найкраще, що ви можете зробити — оформити замовлення у Віп Мастер. Наш каталог меблів точно вам сподобається і не залишить байдужим. Якісні шафи-купе та кухні українського виробництва обов’язково будуть вам до вподоби!

Для отримання більш детальної інформації рекомендуємо вам зв’язатися з нашими менеджерами в робочий час.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button