Суспільство

«Ялинка добра»: купи декоративну ялинку і врятуй життя дитині

Агроцентр «Світ рослин» організував благодійну ініціативу та пов’язав добру справу з теплом і атмосферою новорічних свят.

Кожен небайдужий зможе потішити себе яскравою окрасою оселі або офісу, придбавши декоративну ялинку в горщику. До того ж, після завершення свят рослину можна висадити у відкритий ґрунт, ми – за збереження природи. І ще ми – за порятунок життя дитині.

Кількість лейкозів зростає з року в рік. Багатьом маленьким пацієнтам менше п’яти років, більшість із них – у високій групі ризику. На жаль, гематологічний блок Чернігівської лікарні не був готовий до такої кількості пацієнтів (2018 рік – 8 лейкозів, 4 лімфоми).

Основне прагнення – допомогти малечі – інколи дуже обмежене у зв’язку з відсутністю технічного устаткування.

Тому було ухвалене рішення – надати допомогу відділенню та дітям, які її потребують!

Лініомат – це шприцевий інфузійний насос, що дає можливість здійснювати мікродозування необхідних хіміопрепаратів для пацієнтів різного віку. Апарат допомагає вводити ліки екстреного профілю, в яких важливе не лише мікродозування, але й чітко визначений час.

Мета цієї ініціативи полягає в тому, щоб зібрати 110 777,10 грн – суму, необхідну для купівлі двоканального лініомату для онкогематологічного блоку Чернігівської обласної лікарні (вул. Пирогова, 16). І таким чином привернути суспільну увагу до поточної проблеми та продемонструвати активними діями, що все можливо спільними зусиллями.

Із 16 листопада 2018 року по 20 січня 2019 року з кожної проданої декоративної ялинки в горщику 10% перераховуємо на придбання обладнання (в мережі магазинів Агроцентр «Світ Рослин» м. Чернігів і м. Полтава, а також в інтернет-магазині https://svit.page.link/yalynka).

Додатково в кожному з шести магазинів м. Чернігова розміщені бокси від благодійного фонду – для збору додаткових коштів від небайдужих покупців.

47231373_2347535328653410_279020725023539200_n

Ще статті по темі

Back to top button