Суспільство

«Ялинка Добра»: у Чернігові збирають кошти на придбання обладнання для онкохворих діток

Мережа магазинів «Світ Рослин» вжедругий рік поспіль проводить благодійну акцію «Ялинка Добра», метою якої є збір коштів для придбання необхідного обладнання для онкохворих діток. Минулого разу ми, об’єднавши 2 благодійні акції «Ялинка Добра» та «Врятуй життя», зібрали суму – 110 459 грн. Зібрані кошти були направлені на придбання для онкогематологічного блоку Чернігівської дитячої обласної лікарні (вул. Пирогова, 16) нового медичного апарату – «Веносканер» (настільний прилад для виявлення вен та забезпечення доступу до них) –детальніше у нашому звіті https://svitroslyn.ua/ua/news/otchet-blagotvoritelnoy-aktsii-.html

Такі добрі справи стали не просто традицією Світ Рослин! Ми можемо із впевненістю сказати, що благодійність – одна з важливих складових розвитку нашої компанії, яка додає особливого забарвлення нашій діяльності. Ми надаємо цій ініціативі більш глобального смислового значення та пов’язуємо добру справу з теплом і атмосферою новорічних свят.

Цього року також кожен бажаючий зможе долучитись до благодійної акції придбавши декоративну живу ялинку в горщику для себе чи у подарунок для близьких. До того ж, після завершення свят, рослину можна висадити у відкритий ґрунт – ми за збереження природи і за збереження життя!Жива ялинка в горщику – найкраща альтернатива зрубаним деревам та нещадному пластику, який нагромаджується на нашій планеті.

Ні для кого не є секретом, що з кожним роком проблема онкологічних захворювань в нашій області та в Україні загалом стоїть доволі гостро, тому безперечно, подібні благодійні ініціативи допомагають вирішити бодай частину тих проблемних питань, з якими стикаються і лікарі, і самі пацієнти. Особливо стрімких обертів набирає ріст онкогематологічних захворювань у дітей. Основне прагнення в процесі лікування – допомогти малечі, інколи дуже обмежене у зв’язку з відсутністю технічного устаткування. Тому нашою командою було прийнято рішення поставити оптимістичну ціль — допомога відділенню і дітям, які її потребують!Тим самим привернути суспільну увагу до поточної проблеми і продемонструвати активними діями, що все можливо спільними зусиллями.

З10 грудня 2019 року по 10січня 2020 рокуз кожної придбаної декоративної ялинки в горщику 10%(в мережі роздрібних магазинів «Світ Рослин» та на сайті https://svitroslyn.ua/) перерахується на придбаннянеобхідного на момент завершення акції обладнання для онкогематологічного блоку Чернігівської обласної лікарні (вул. Пирогова, 16).

Починаючи з 11 січня 2020 року до 29 лютого 2020 року збір коштів продовжиться вже з акцією «Врятуй життя»  – 1 грн з кожного проданого товару для садівництва (що приймає участь в акції) відраховуватиметься для благодійної акції.

Контакти:

м. Чернігів:

вул. Шевченка, 36а

вул. Рокоссовского, 62

пр-т Миру, 126а

вул. Гонча, 65

вул. Гагаріна, 11

вул. Незалежності, 12б

м. Полтава:

вул. Маршала Бірюзова, 81в

вул. Європейська, 145

м. Кременчук:

вул. Небесної сотні, 9

https://svitroslyn.ua/

https://www.facebook.com/svitroslyn/

https://www.instagram.com/svitroslyn.ua/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button