Суспільство

єРобота: від пошиття на замовлення до створення власного бренду

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» чернігівка Тетяна Мигда започаткувала свій бренд чоловічого та жіночого одягу «ТаМі», який продає у власних магазинах та інтернет-магазині. Так, їй вдалося не лише відкрити новий напрям діяльності, а й об’єднати два діючі бізнеси – торгівлю та швейну справу.

За 20-річний досвід підприємницької діяльності в сфері торгівлі одягом та іншими промисловими товарами Тетяна досконало вивчила потреби та вподобання покупців. Водночас 5-річне керування власним швейним цехом, що шиє вироби на замовлення, допомогло їй почувати себе «як риба у воді» і в цій сфері. На реалізацію задуму не вистачало лише грошей, і тут у пригоді стала державна програма «Власна справа». Саме за кошти мікрогранту підприємниця придбала обладнання для нового цеху, сировину та матеріали для створення власних колекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менянин виготовляє пластилінові машинки (Фото)

Колектив Тетяни із шести працівників поповнився ще двома: закрійницею та продавчинею. Працевлаштування цих людей стало можливим завдяки програмі «Власна справа». Адже створення нових робочих місць – є однією з головних вимог для отримання мікрогранту.

«Ми шиємо одяг для українських жінок та чоловіків, який за якістю є кращим, ніж китайський, та доступний за ціною. Ставка на верхній одяг батальних розмірів. Щоправда, є у моїх колекціях і сукні, блузки, светри, спортивні костюми тощо. Шиємо за власними відпрацьованими лекалами, тому вироби ідеально сідають по фігурі. «ТаМі» чисто український бренд, бо навіть матеріали та фурнітуру для виробів цієї торговельної марки закуповуємо в Україні. Паралельно працює й цех, який шиє вироби на замовлення».

Детально про програму «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» читайте тут https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Чернігівський обласний центр зайнятості

Ще статті по темі

Back to top button