Суспільство

Європейський досвід в МудрАнгеликах

Принцип нашої школи – виховувати всебічно-розвинених особистістей, справжніх лідерів, вільне покоління людей, які зможуть покращити життя в нашій країні. Демократія – цінність кожного цивілізованого суспільства, без якої не побудувати кращого суспільства.

Щоб втілити вищезгадані пріоритети, наші учні стараються не обмежувати себе в знаннях, а шукати все більше можливостей для розвитку. Одним із таких шляхів поділилась наша учениця. «Тиждень тому я повернулася з надзвичайною подорожі в Швейцарію.

Ця подорож була найвражаючішою серед усіх моїх мандрів. За підтримки Klitschko Foundation та проекту Democracy Hub in Switzerland я отримала безцінний досвід у питаннях демократії. Побачила зсередини дію цієї прозорої політичної системи. Мала можливість відвідати Швейцарський парламент та офіс ООН. Познайомилась з однолітками з усіх куточків України.

Ця подорож дарувала мені надзвичайні навички та відчуття, які збагатять мій внесок у розвиток місцевої громади та сприятимуть демократичному процесу в Україні. » – поділилась із нами враженнями учениця десятого класу Анна Ольховик, Президентка шкільного парламенту.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button