Суспільство

Юний ніжинець бореться за життя: не будьте байдужими

Від 2017 року Нікіта Постніков веде боротьбу з рідкісною та вкрай агресивною формою Б-клітинної лімфоми, 15-сантиметрова пухлина у грудях не реагувала на жодну хіміотерапію, тож юнака почали лікувати новітніми методами.

«Після хімія, інфузії, згоріла слизова, сльози, біль. Далі з Чернігова нас направили в Охматдит. Там: блоки високодозованої хімії, мегадозка, шокова терапія, побочки, аннафілактічний шок, прогресія стану, підготовка на трансплантацію кісткового мозку. Але не досягнувши ремісії, нас виписують додому на паліатив, тобто вмирати, кажучи що це кінець… Всупереч всім відмовкам і умовлянням змиритися з ситуацією, ми не опустили рук. За лічені дні полетіли до Італії. Я Бога молила, щоб Нікіта долетів. Там почалася нова боротьба — протирицедивні блоки, добові хімії, штучне харчування, променева терапія. Лікарі поставили сина на ноги», — розповідає мама Нікіти.

Вже коли дитину готували до виписки, контрольне дослідження шокувало всіх – у нього виявили раптову прогресію хвороби, констатували рецидив. «Грудка у горлі, хотілося задихнутися. Нам запропонували вибір, або палеатив, або ми ризикуємо і погоджуємося на експериментальну CAR-T терапію. Цей вибір ми надали Нікіті, на що він відповів: «Я не здамся». Ми не маємо право опускати руки і здаватися», — каже мама хлопчика.

Тож зараз нове лікування і нові витрати, які непосильні для родини хлопчика після двох років боротьби. «Ми благаємо допомогти нам врятувати життя сина і повернути його в нормальне дитинство… Благаємо, допоможіть», — просить мама Нікіти.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 5168 7573 5796 5542

Постнікова Юлія Олексіївна

Більше інформації  у групі допомоги Нікіті Постнікову за посиланням https://www.facebook.com/groups/2265775030334717/permalink/2781149025463979/

За інформацією ТСН

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button