Суспільство

Ювенальні поліцейські Чернігівщини опікуються дітьми в підопічних родинах та адресно передають гуманітарну допомогу

Ювенальні поліцейські Чернігівщини опікуються дітьми в підопічних родинах та адресно передають гуманітарну допомогу

Співробітники ювенальної поліції Чернігівської області активно працюють у напрямі формування безпечного дитячого середовища. В умовах воєнного стану поліцейські продовжують доправляти гуманітарну допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Ювенальні поліцейські спільно з представниками соціальних служб відвідують підопічні родини, вивчають їхні потреби та проводять профілактичну роботу з батьками щодо недопущення будь-яких протиправних дій стосовно дітей. Поліцейські роз’яснюють і дорослим, і дітям правила безпеки в побуті. Окремо вони наголошують на правилах безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Це питання є особливо актуальним у громадах, звільнених від окупантів, адже російські війська залишили після себе чимало боєприпасів та вибухових пасток.

Також поліція продовжує адресно передавати гуманітарну допомогу сім’ям-переселенцям з дітьми та родинам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Ця допомога не лише заощаджує бюджети родин, але й додає впевненості в тому, що вони не залишаються наодинці зі своїми проблемами.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button