Суспільство

Загальноміський суботник: без допомоги студентів не обійтися (Фото)

Учора вранці, 18 квітня, в парку напроти Головпоштамту чи то учні-старшокласники, чи то студенти прибирали територію парку. Здивувало, що на годиннику було близько 9-ї – час навчання, отже, можна припустити, що на прибирання вони вийшли замість навчання.

У КП «Зеленбуд» ЧЕline вдалося з’ясувати, що в парку були задіяні студенти Професійного будівельного ліцею № 18 за попередньою домовленістю з управлінням освіти міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові комунальники відмовились від радянської побілки

«Парк – територія «Зеленбуду», тому ініціатива задіяти студентів була виключно «Зеленбуду». Пов’язано це з тим, що зараз триває загальноміський суботник, обсяг робіт достатньо великий, тому просимо взяти участь у прибиранні міста усіх небайдужих. Ну, а ми у свою чергу забезпечуємо необхідним інвентарем, організовуємо вивіз сміття», – розповів заступник начальника КП «Зеленбуд» Олег Косовець.

Поцікавитись, чи не під час навчання студенти гребли сміття в парку, ми вирішили в головного освітянина міста.

«Студенти закладів профтехосвіти виявили бажання брати участь у суботнику. Це відбувалося не під час навчально-виховного процесу, не під час практики», – запевнив Василь Білогура.

А от директор Професійного будівельного ліцею № 18 Михайло Гавриленко розповів, що студенти, задіяні в суботнику, навчаються в другу зміну, а комунальникам допомагали під час виробничої практики.

Ще статті по темі

Back to top button