ВійнаСуспільство

Загинув воїн із Чернігівщини

Схиляємо голову в глибокій скорботі… Стало відомо про загибель захисника з Чернігівщини. Про це повідомили у Новгород-Сіверській районній військовій адміністрації.

«Тригуб Сергій Миколайович. Народився Тригуб Сергій Миколайович у місті Новгород-Сіверський 24 жовтня 1992 року. Закінчивши загальноосвітню місцеву школу №2, Сергій вступив до Шосткинського вищого професійного училища №19 на спеціальність «столяр-верстатник».
У 2011 році Тригуб Сергій призваний на строкову службу до Збройних Сил України. Демобілізувавшись, Сергій працював водієм на Новгород-Сіверському заводі будівельних матеріалів, потім на Новгород-Сіверському сирзаводі.

З часом Сергій переїхав до Дніпра, де працював охоронником у АТБ, зустрів кохану дівчину, з якою мріяв створити власну сім’ю.

Після початку повномасштабного вторгнення ворога Сергій повернувся додому та долучився до територіальної оборони. Службу ніс у складі одного з підрозділів в/ч А3010.
Згодом старший солдат Тригуб Сергій Миколайович служив старшим стрільцем 3-го штурмового відділення 3-го штурмового взводу 3-ї штурмової роти 3-го штурмового батальйону військової частини А4010.

У квітні 2023 року Сергій приїхав на кілька днів у відпустку, щоб одружитися з коханою дівчиною. Але насолодитися сімейним життям йому не судилося…

Люблячий, турботливий син, брат, чоловік… Щирий, відкритий, надійний, вірний друг…
11 травня 2023 року під час штурмових дій Сергій Тригуб загинув у районі населеного пункту Іванівське Донецької області, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, до останнього подиху залишився вірним військовій присязі.

Поховали Тригуба Сергія Миколайовича у рідному місті на центральному кладовищі.
У загиблого Героя залишилися батьки, брат, дружина…

Доземний уклін загиблому Герою… Вічна шана… Вічна подяка… Вічна пам’ять..», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button