Суспільство

Захворюваність на грип та ковід на Чернігівщині йде на спад

В Чернігівській області за минулий тиждень до закладів охорони здоров’я звернулося  3321 особа з діагнозом «ГРВІ», що на 4,3% більше ніж за попередній тиждень, в т. ч. дітей – на 3,6% (абс. ч. – 1865). Питома вага дітей становить 56,2%. Серед дітей найбільше хворіють діти вікової групи 5-14 років (55,7%), серед дорослих – 30-64 роки (69,0%).

Про це повідомляє Чернігівський обласний центр контролю і профілактики хвороб.

Рівень захворюваності нижче епідемічного порогу, розрахованого для області, на 39,2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 5 років обмеження волі або до 4 років ув’язнення загрожує підліткам, які побили хлопця в Ніжині та познущалися з нього

Загалом госпіталізовано 35 осіб, всі дорослі. Питома вага госпіталізованих осіб на збільшилась у порівнянні з попереднім тижнем і становить 1,1% (на попередньому – 0,6%), Серед госпіталізованих переважають дорослі вікової категорії 30-64 роки.

Захворюваність на коронавірусну хворобу має тенденцію до зниження, що підтверджується зменшенням кількості лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби (COVID-19) за минулий тиждень на 14,5% (абс. ч. – 65). Серед госпіталізованих з коронавірусною хворобою (16 пацієнтів) переважають особи  старше 65 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button