Суспільство

Замінити посвідчення водія за 30 хвилин: у Прилуках відкрили сучасний сервісний центр (Фото)

Новий сучасний сервісний центр МВС відкрили в Прилуках. Його головна перевага – економія часу водіїв. Приміром, процедура заміни посвідчення водія триває максимум 30 хвилин.

Колись на це власники автівок витрачали щонайменше півдня. А от реєстрація авто займає 2-3 години. Центр може надавати понад 100 послуг, зокрема й послуги колишніх МРЕВ, але тепер якісно, зручно та незалежно від місця реєстрації.

Центр оснащений електронною чергою та веб-камерами, що дають змогу переглядати завантаженість центру в режимі реального часу. Обслуговують водіїв спеціально підготовлені адміністратори.

У сервісному центрі є дитячий куточок. Якщо татусі чи мами приїдуть до центру з дитинкою, її можна залишати в дитячому куточку.

На Чернігівщині це єдиний центр, що працює в новому сучасному форматі. Але користуватися його послугами можуть водії будь-якого населеного пункту нашої області та навіть водії з інших регіонів України.

«У нас передбачені всі зручності для громадян й абсолютно відсутні черги, бо громадян одночасно можуть обслуговувати 9 операторів. А ще в нас тепло, приємно та затишно. Кожен клієнт може залишити відгук про роботу центру і побажання, що дасть нам можливість моніторити роботу центру й особисто кожного працівника», — на відкритті центру зазначив перший заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

До речі, в Україні це вже 10-й сервісний центр. До кінця року подібні відкриють ще й на Донеччині та Рівненщині. Наразі в Прилуках працює знімальна група ЧЕline. Тож подробиць чекаємо від наших журналістів.

Ще статті по темі

Back to top button