Суспільство

Замість Куца обов’язки начальника управління ЖКГ Чернігівської міськради виконує Андрій Черненко

Як відомо, керівник управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради Ярослав Куц отримав підозру у службовій недбалості.

Досудове розслідування триває.

Новозаводський районний суд Чернігова 16 лютого відсторонив начальника міського управління ЖКГ Ярослава Куца від займаної посади строком на два місяці.

Як стало відомо, на посаду заступника начальника управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради вже призначено Андрія Черненка.

Відповідна інформація з’явилася в аналітичній системі «Youcontrol».

За даними opendatabot, Андрій Черненко нині виконує обов’язки начальника управління ЖКГ Чернігівської міськради.

Більше того, в деяких проектах рішень, які будуть розглянуті на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міськради, Андрій Черненко вже фігурує як заступник начальника управління ЖКГ.

Андрій Черненко фігура в політикумі Чернігова не нова. У 2017 році він був призначений заступником Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Звільнений – у 2020 році.

Родом він з Прилук.

У політичних колах Андрія Черненка відносять до команди «Радикальної партії», з лідером якої Олегом Ляшком свого часу тісно співпрацював колишній міський голова Владислав Атрошенко.

За інформацією з власних джерел відомо, що найближчим часом у Чернігівській міськраді планують здійснити кілька кадрових призначень.

Ще статті по темі

Back to top button