Суспільство

Заступники Аласанії подали у відставку

Заступники генерального директора НТКУ Зураба Аласанії написали заяви на звільнення.

«Кілька моїх заступників уже написали заяви на звільнення. Але я їх не підписуватиму. Не можна в цей момент повністю міняти весь менеджмент», – сказав Аласанія.

Зокрема, заяви написали заступник із координації діяльності філій НТКУ Михайло Шматов, заступник генерального директора з питань контенту Дар’я Юровська та заступник генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва Вікторія Романова.

У Аласанії загалом є п’ять заступників. Окрім Михайла Шматова, Дарії Юровської та Вікторії Романової, є ще перший заступник генерального директора Олександр Харебін і заступник генерального директора з фінансово-економічних питань, державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення Ганна Бичок.

1 листопада 2016 року генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням. Він не згоден з тим, що суспільне мовлення, яке має постати наступного року, буде недофінансоване на значну суму.

Кабінет Міністрів на засіданні в середу дав Державному комітету з питань телебачення і радіомовлення право звільнити голову Національної телекомпанії України Зураба Аласанію.

Джерело: Українська правда

Ще статті по темі

Back to top button