Суспільство

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

Це є основною вимогою програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», згідно з якою на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн, залежно від кількості створених робочих місць (одного-двох). Про це повідомляють у пресслужбі обласного центру зайнятості.

За час дії програми вже майже 200 мешканців області отримали позитивні рішення щодо грантових коштів. Загальна сума фінансової підтримки від держави становила 45,6 млн грн. Їхні бізнес-плани передбачають створення 419 робочих місць.

Таким чином роботу за сприяння служби зайнятості знайшла Анна Галаган. Наразі жінка працює в піцерії на дровах «Lisopylka», яка нещодавно відкрилася в Чернігові. Співвласник закладу Ігор Дячук каже, що це стало можливим саме завдяки участі в програмі.

Для реалізації своєї бізнес-ідеї підприємець отримав 250 тис. грн, за умови створення двох робочих місць. На сьогодні він перевиконав взяті на себе зобов’язання, оскільки ще одна працівниця проходить стажування – вчиться випікати піцу в печі на дровах при температурі 500 градусів за 90 секунд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button