Суспільство

Зеленський у своєму зверненні згадав про північний напрямок і ДРГ

Під час свого чергового відеозвернення до громадян президент України Володимир Зеленський розповів про деталі засідання Ставки. Серед іншого – і про безпекову ситуацію на північному напрямку (Чернігівська та Сумська області).

«Оперативний рівень: ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі. Різні напрямки: схід, південь. Також північ – протидія диверсійним групам, укріплення кордону. Був стратегічний рівень обговорення: наші дії цього року. Не тільки оборонні. Україна потребує амбітної, активної перспективи, щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога, щоб саме від українських дій залежало завершення війни. Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими. Дякую кожному й кожній, хто дбає про Україну, про наших людей, про нашу державу. Дякую всім, хто знищує окупанта та працює заради того, щоб Росія відповіла за все скоєне», — зазначив Володимир Зеленський.

Як відомо, на Чернігівщині прикордонні території тероризують диверсійні групи ворога. На жаль, іноді це звершується смертями українців.

Ще статті по темі

Back to top button