Суспільство

Жіночі сланці — взуття для літнього відпочинку

Найбільш зручним взуттям на думку багатьох являються женские сланцы. Це оптимальний варіант для спекотного літа та відпочинку біля водоймів. Найбільш мінімалістичне взуття, яке тільки можна уявити: до пласкої підошви кріпляться ремінці або перемичка, які забезпечують фіксацію на ступні.

Різноманіття варіантів

На відміну від в’єтнамок, сланці більш зручні. Кріплення у в’єтнамок може натирати та подразнювати шкіру між пальцями. В сланцях ця проблема вирішена за рахунок зручної перемички, яка повністю огортає ступню. Сучасні виробники пропонують тисячі варіантів, серед яких кожна дівчина знайде оптимальний. Є вибір спортивних брендів, кольорів, матеріалів.

Сама назва взуття походить від старого слова «стлати», тобто «стелити». Сучасні моделі дуже стильні, відмінно поєднуються з різним одягом.

Як вибрати взуття?

Незважаючи на простоту конструкції, на вибір також прийдеться витратити часи. Інакше сланці можуть бути незручними і навіть небезпечними. Головні критерії вибору:

  • Розмір — важливо враховувати не тільки довжину, але і ширину. Деякі моделі мають досить жорстку перемичку з гуми. Якщо ширина буде недостатньою, то ноги будуть зтиснуті.
  • Матеріали — більшість моделей виготовляють з гуми, але є взуття з ремінцями з тканини або шкіри. Важливо, щоб матеріал не викликав подразнення.
  • Виробник.

На останньому критерії варто зупинитися більш детально. Тільки відомі спортивні бренди, які цінують власну репутацію, можуть запропонувати дійсно зручні та безпечні сланці. Гума в них еластична та довговічна. Якщо мова йде про взуття для басейну або походу в душ після тренування, то слід обирати моделі, в яких неможливо послизнутися. Відомі виробники враховують всі ці особливості експлуатації, тому випускають цілком безпечні сланці.

Для жінок є моделі на високій підошві, які вважаються найбільш модними. Це найкращий варіант для відпочинку біля моря: вдень сланці одягаються на пляж, а ввечері підходять для прогулянок біля моря, покупок сувенірів та інших розваг.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button